Een website over hondenopvoeding en hondengedragstherapie met een persoonlijke aanpak. Het is mijn bedoeling dat je een respectvolle relatie met je hond opbouwt. Dit doe je door, zonder dwang en frustratie, respectvol met je hond om te gaan en dat is toch uiteindelijk waarvoor we een hond in ons gezin hebben. 
DOGside
adviseerd je bij de opvoeding en bij ongewenst gedrag van je hond. Mijn werkgebied is in Nederland en daarbuiten.
Je kunt contact opnemen via tel.nr. 06 41 33 52 22 of mail dogside12@gmail.com.


Bovenaan bevinden zich de knoppen waarmee je door de website kan gaan, klik op het artikel waar je interesse in hebt.
Onderaan vind je "Gastenboek" schrijf er gerust iets in.

“De reden waarom honden zo veel vrienden hebben, is omdat ze hun staart bewegen in plaats van hun tong.”

AANSCHAF

Het aanschaffen van een pup of hond gebeurt vaak wel overwogen maar soms gebeurt het dat mensen niet goed de gevolgen van het hebben van een hond inschatten. Dat kan heel vervelende gevolgen hebben voor mens en dier.

TRAINNING

Als je een pup of hond hebt opgehaald zorg dan de eerste dagen voor rust, dan kan hij even wennen en het gezin leren kennen. Het is heel belangrijk dat je rustig en langdurig met je pup of hond gaat socialiseren. Natuurlijk moet de pup/ hond ook leren zich te gedragen in onze samenleving. Een onopgevoede hond zorgt voor veel problemen en stress bij de eigenaar.

GEDRAG

Volgens mij is het belangrijk dat je begrijpt wat je hond doet, hoe maakt een hond duidelijk wanneer hij zich prettig voelt?

Fotoboek dogside